Kategórie

Filetovacie a porcovacie nože

Porcovacie a filetovacie nože západného štýlu sa v Japonsku nazývajú Sujihiki. Majú dlhé štíhle čepele, ktoré 

minimalizujú lepenie mäsa k ich povrchu. Niektorí kuchári uprednostňujú pružné čepele, iní zase pevné. Dĺžka čepelí začína na 20cm. Na filetovanie sa používajú aj sashimi nože, no keďže ide o veľmi dôležité nože pre japonskú kuchyňu, venujeme im samostatnú kapitolu.

©2010-2018 Copyright Roman Ulík, Nippon Knives, www.japonskenoze.sk, všetky práva vyhradené

Fotografie a texty sú chránené autorským zákonom a ich použitie bez súhlasu autora nie je možné.



                                                      

Zobrazených 1-9 z celkovo 18 záznamov.
oficiálny distribútor pre SR
oficiálny distribútor pre SR
osobný odber v Bratislave
osobný odber v Bratislave
zľavy pre verných zákazníkov
zľavy pre verných zákazníkov
doprava a platba
doprava a platba
viaceré možnosti platieb
viaceré možnosti platieb
Naši partneri

© Japonské nože 2024, eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

Technopol International, a.s., Kutlíkova 17, Bratislava 852 50, 0903761001, japonskenoze@technopol.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info