Filetovacie a porcovacie nože
Porcovacie a filetovacie nože západného štýlu sa v Japonsku nazývajú Sujihiki. Majú dlhé štíhle čepele, ktoré
minimalizujú lepenie mäsa k ich povrchu. Niektorí kuchári uprednostňujú pružné čepele, iní zase pevné. Dĺžka čepelí začína na 20cm. Na filetovanie sa používajú aj sashimi nože, no keďže ide o veľmi dôležité nože pre japonskú kuchyňu, venujeme im samostatnú kapitolu.
©2010-2018 Copyright Roman Ulík, Nippon Knives, www.japonskenoze.sk, všetky práva vyhradené
Fotografie a texty sú chránené autorským zákonom a ich použitie bez súhlasu autora nie je možné.
-
Sujihiki 36843 - filetovací nôžna sklade50,00 €Yanagi KU-5 - filetovací nôžna sklade56,00 € 80,00 €Sujihiki MU-07 filetovací nôžna sklade75,00 € 100,00 €Sujihiki 20020B - filetovací nôžna sklade100,00 €Sujihiki FD-569 - filetovací nôžna sklade115,00 €Sujihiki F-826 Filetovací nôžna sklade123,00 €Sujihiki FD-1569 - filetovací nôžna sklade135,00 €Naši partneri
© Japonské nože 2024, eshop na mieru vytvorilo vibration.sk