Kategórie

Chlebové nože

Táto kategória nožov je častokrát neprávom zaznávaná. Samozrejme nie zo strany profesionálnych kuchárov, ale domácností.

Dochádza tu k nesprávnemu porovnávaniu s elektrickými krájačmi. Je však dobré si uvedomiť, že existuje veľa činností, ktoré na rozdiel od chlebových nožov krájače nezvládnu. Medzi ne patrí napríklad rozkrajovanie pecňov chleba, alebo ešte horúceho pečiva, porcovanie koláčov a zákuskov, narezávanie gaštanov, atď. Nôž sa dá použiť všade tam, kde ozubená čepeľ je tým optimálnym riešením.

Chlebové nože sa vyznačujú dlhými pevnými ozubenými čepeľami s dĺžkou od 20 do 25cm. Všeobecne platí, že čím dlhšia a pevnejšia čepeľ, tým precíznejší výsledok práce. V Japonsku sa tieto nože volajú Pankiri.

©2010-2018 Copyright Roman Ulík, Nippon Knives, www.japonskenoze.sk, všetky práva vyhradené

Fotografie a texty sú chránené autorským zákonom a ich použitie bez súhlasu autora nie je možné.



                           

Zobrazených 1-9 z celkovo 15 záznamov.
oficiálny distribútor pre SR
oficiálny distribútor pre SR
osobný odber v Bratislave
osobný odber v Bratislave
zľavy pre verných zákazníkov
zľavy pre verných zákazníkov
doprava a platba
doprava a platba
viaceré možnosti platieb
viaceré možnosti platieb
Naši partneri

© Japonské nože 2024, eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

Technopol International, a.s., Kutlíkova 17, Bratislava 852 50, 0903761001, japonskenoze@technopol.sk