Kategórie

Nože na ryby

Do tejto kategórie sme zaradili nože na porcovanie rýb. Patria sem predovšetkým nože označované ako Deba.

Sú to ťažké a odolné nože s hrubou čepeľou vhodnou na prerezanie rybích kostí. Čepeľ je od koreňa široká a oblúkom prechádza do hrotu. Brus až na malé výnimky je jednostranný. Dĺžka čepele sa v Japonsku, kde sa teší obzvlášť veľkej obľube, pohybuje od 12 až do 30cm. Najčastejšie sa však stretávame s dĺžkou 16 až 18cm.

Pokiaľ hľadáte nože na filetovanie rýb, prejdite do kategórie Filetovacie a porcovacie nože resp. Sashimi nože.

©2010-2018 Copyright Roman Ulík, Nippon Knives, www.japonskenoze.sk, všetky práva vyhradené

Fotografie a texty sú chránené autorským zákonom a ich použitie bez súhlasu autora nie je možné.



                             

Zobrazených 1-3 z celkovo 3 záznamov.
oficiálny distribútor pre SR
oficiálny distribútor pre SR
osobný odber v Bratislave
osobný odber v Bratislave
zľavy pre verných zákazníkov
zľavy pre verných zákazníkov
doprava a platba
doprava a platba
viaceré možnosti platieb
viaceré možnosti platieb
Naši partneri

© Japonské nože 2024, eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

Technopol International, a.s., Kutlíkova 17, Bratislava 852 50, 0903761001, japonskenoze@technopol.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info