Kategórie

Nový obchod

Čas sa zastaviť nedá. Rovnako tak technický pokrok. Výsledkom je, že náš pôvodný 7 ročný internetový obchod japonských kuchynských nožov Nippon Knives už zákonite nemohol zodpovedať súčasným trendom. Tohto faktu sme si už dlhšie vedomí, no kladné odozvy našich verných klientov nás brzdili v opustení i keď zastaranej, no užívateľsky stále "priateľskej" platformy. Napriek tomu sme presvedčení, že nastal čas na zmenu a preto spúšťame nový internetový obchod.

Klientelu nášho portálu tvoria v drvivej miere profesionáli a nároční nadšenci neobyčajných nožov. A práve tomuto segmentu je náš e-shop venovaný. Preto neprekvapí, že prvoradé sú informácie, po ktorých nasledujú informácie a na záver sa stretnete, ako inak, s informáciami. Takto sa na jednom mieste dozviete o výrobcovi japonských kuchynských nožov , danej značke a konkrétnom produkte. Samozrejmosťou budú naše osobné postrehy a skúsenosti priamo z dielní našich dodávateľov.

Snažili sme sa, aby bol e-shop po vizuálnej stránke svieži a intuitívny. Profesionálne retušované obrázky produktov sme doplnili o reálne fotografie nožov z našej vzorkovne. Takto získate skutočný obraz jednotlivých produktov. Obzvlášť hrdí sme na nové logo, ktoré sa dizajnérom skutočne vydarilo.

Responzívny dizajn uľahčí návštevu e-shopu z mobilných zariadení. Navigáciu Vám zjednoduší členenie produktov podľa značiek alebo podľa použitia a komfort zaručene zvýši pridanie nových platobných možností.

Budeme radi, ak sa Vám nový e-shop zapáči a oceníme Vaše podnety na zlepšenie našich služieb.

oficiálny distribútor pre SR
oficiálny distribútor pre SR
osobný odber v Bratislave
osobný odber v Bratislave
zľavy pre verných zákazníkov
zľavy pre verných zákazníkov
doprava a platba
doprava a platba
viaceré možnosti platieb
viaceré možnosti platieb
Naši partneri

© Japonské nože 2024, eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

Technopol International, a.s., Kutlíkova 17, Bratislava 852 50, 0903761001, japonskenoze@technopol.sk