Gyuto 14911 - nôž šéfkuchára
Gyuto 14911 - nôž šéfkuchára Gyuto 14911 - nôž šéfkuchára

Gyuto 14911 - nôž šéfkuchára

Dostupnosť: na sklade
Doprava zadarmo: Viac informácií
Zľava: 2 % zľava pri nákupe nad 200 €
Viac informácií o našom systéme bonusov
Rúčka: Plastová
Dĺžka čepele: 21cm
Typ čepele: Oceľová
Použitie: Univerzálne
Výrobca: Masahiro

Jeden z najvyhľadávanejších nožov medzi šéfkuchármi vôbec. Húževnatá čepeľ z MBS-26 a ultratenké ostrie 70/30 Vám dá zabudnúť, že pracujete. Rez je absolútne presný a bez akejkoľvek námahy. Rúčka z odolného a antibakteriálneho materiálu POM.

Vyberte si variantu!
154,00 €s DPH
+ -

Detail produktu

To najdôležitejšie na každom noži je kvalita jeho ostria. Vďaka vlastnostiam ocele MBS-26 sú čepele tenké a poskytujú maximálnu kontrolu rezu. MASAHIRO zamestnáva remeselníkov s 30 ročnými skúsenosťami, ktorí ručne dobrusujú každú čepeľ v pomere 7:3. Znamená to, že i keď ide o obojstranný brus, asymetrické ostrie zabezpečí väčšiu presnosť rezu s menšou námahou. Takéto vyhotovenie ostria je až o 35% tenšie ako u bežného klasického brusu. Nôž je preto extrémne ostrý.

Profesionálny nôž musí byť výkonný a praktický. Presne to mali na mysli tvorcovia tejto série. Rúčky sú vyrobené z bezúdržbového syntetického materiálu POM, ktorý sa vyznačuje svojimi antibakteriálnymi vlastnosťami. Je odolný voči vysokým teplotám a rozpúšťadlám. Nity sú precízne zapustené a postrehnete ich len vizuálne. Ergonómia je príkladná a absencia akýchkoľvek švov a zárezov zabezpečuje požadované hygienické parametre.

Nože radu MBS-26 High Carbon Stainless Steel vzhľadom pripomínajú európske typy nožov. Sú určené hlavne tým, ktorí si obľúbili tento západný typ noža. MASAHIRO však zakomponoval to najlepšie z japonskej nožiarskej techniky do zaužívanej formy starého kontinentu. Je to typická ukážka toho, že keď dvaja robia to isté, výsledok nemusí byť rovnaký.

Vyskúšajte nôž MASAHIRO a budete prekvapení z jeho absolútneho výkonu.

©2010-2018 Copyright Roman Ulík, Nippon Knives, www.japonskenoze.sk, všetky práva vyhradené Fotografie a texty sú chránené autorským zákonom a ich použitie bez súhlasu autora nie je možné.

O výrobcovi

Masahiro

MASAHIRO je najväčšou japonskou firmou v oblasti profesionálnych kuchynských nožov a rezacích zariadení v mäso spracujúcom priemysle. Jeho podiel na japonskom trhu predstavuje až 80%. Tento gigant v svojom odbore používa vlastnú oceľ MBS-26. Je to veľmi kvalitná antikorózna oceľ s vysokým podielom uhlíka /0.85 – 0.95%/. Na dosiahnutie tých najlepších vlastností je MBS-26 spracovávaná v troch tepelných procesoch vrátane tkz. sub-zero treating využívajúc kryo komory. Výsledkom je nielen tvrdá /HRC 58-59/, ale i húževnatá oceľ, ktorá si nevyžaduje žiadnu údržbu.

K tomuto produktu vám odporúčame

Podobné produkty

oficiálny distribútor pre SR
oficiálny distribútor pre SR
osobný odber v Bratislave
osobný odber v Bratislave
zľavy pre verných zákazníkov
zľavy pre verných zákazníkov
doprava a platba
doprava a platba
viaceré možnosti platieb
viaceré možnosti platieb
Naši partneri

© Japonské nože 2018, eshop na mieru vytvorilo vibration.sk

Technopol International, a.s., Kutlíkova 17, Bratislava 852 50, 0903761001, japonskenoze@technopol.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info